Standardkontoen for eToro kontoen

Med kontotyper har eToro kun én handelskonto som er tilgjengelig, standardkontoen. Prosessen med å åpne en konto er imidlertid rask, enkel og helt digital.
Fordeler
Veldig raskt å åpne en handelskonto
Gi en digitalisert metode for å åpne en konto
Ingen kontogebyrer
Minimumsinnskudd er lavt
Ulemper
Ingen

Etoro demokonto

Demokontoen gir deg muligheten til å forstå strukturen og prøve ut handelsplattformen til eToro, uten å måtte møte økonomisk tap. Demokontoen lar deg handle 100 000 USD i virtuelle midler uten å bruke penger.

For tradere som ønsker å prøve ut før de går til en live-konto, er Demo-kontoen tilgjengelig for alle og den er gratis!

Fordeler
Levert i ubegrenset tid
Reelle priser på handelsplattformen
Hjelper med å forklare handelsopplevelsen for handelsmenn
Ulemper
Ingen

Etoro standardkonto

Standardkontoen for eToro-kontoen er enkel og veldig brukervennlig. Du trenger ikke å bekymre deg for hvor komplisert det er å opprette en konto hos eToro. Standardkontoen er mangefasettert, noe som betyr at du både kan bytte og kopiere handel med kontoen! Den sosiale plattformen er en funksjon som du finner integrert i standardkontoen.

Fordeler
Raskt i å åpne en konto
Enkel å bruke og brukervennlig
Ingen kontogebyr
Ulemper
Mangel på alternativer for handelskontotyper
eToro har betingelser for enhver klient, nybegynner eller ekspert, som ønsker å åpne en konto hos eToro Brokers. Vilkårene er for nybegynnere som er at de må handle med en fast spread, og de må utøve kopihandelsapplikasjonen.

Betingelsene for eToro er laget på Standard-kontoen for å gi deg tilgang til verktøy som hjelper deg å komme videre. Standardkontoen kan oppgraderes til Premium-tjenester, med muligheten til å få tilgang til profesjonelle verktøy og funksjoner, og din egen personlige kontoadministrator.

Alt som trengs er ett skritt for at du skal bli et registrert medlem hos eToro trading. Alt de trenger er å oppgi e-posten din, eller synkronisere med kontoen din på sosiale medier. Du må bekrefte kontoen din med tilsvarende dokumenter, for eksempel bevis på identitet og bosted.

Hvordan åpne en EToro-konto

TRINN EN: Fyll ut den elektroniske søknaden med din personlige informasjon
eToro åpner en konto
For å åpne en konto er alt du trenger å gjøre å fylle ut nettsøknaden og laste opp dokumentene for identitetsbevis og bostedsbevis.

TRINN TO: Sett inn penger på kontoen din ved å velge beløpet du vil åpne kontoen med, betalingsmåten din og informasjonen om betalingsmetodekontoen din.
eToro finansierer kontoen din
For å sette inn penger på kontoen din, må du velge innskudds- og uttaksalternativet du foretrekker og beløpet du vil åpne kontoen din med.

TRINN TRE: Last opp dokumentene for bevis på identitet (POI) og bevis på bosted (POR), husk at:
eToro identitetsbevis
Du må sørge for at den er klar og fullstendig.

For bevis på bosted (POR), kan du laste opp hvilke som helst av følgende dokumenter:
eToro bevis på bosted
Noen av disse alternativene er mulig å representere ditt bevis på bosted.